• We zijn enorm tevreden, we zijn hier gekomen en waren versteld van de professionaliteit die we hier zagen, de dokters, de verpleegsters. Alles is heel proper, heel netjes en ik was echt verbouwereerd. Ik was heel content, heel tevreden.

    Pedro Terron

  • En dan de tandartsen zelf, ik moet zeggen ik heb nog nooit zo een hoogkwalitatieve zorg meegemaakt. Goede diensten in België, maar in Kroatië is het toch net iets meer dan in België.

    Ingrid Moerman

  • Door de uitstekende begeleiding van Geert, het vriendelijk onthaal hier in het ziekenhuis, de professionele aanpak en de hygiëne was ik onmiddellijk op mijn gemak gesteld.

    Carine

Boek een gratis onderzoek!

Gelieve de onderstaande velden in te vullen zodat we uw afspraak kunnen inplannen. Uw afspraak omvat een gratis onderzoek door een specialist, overleg met een tandarts, een persoonlijk behandeladvies dat aan al uw tandheelkundige behoeften voldoet en een prijsopgave die past bij uw budget.

Door op de knop te klikken, bevestigt u dat u het privacybeleid hebt gelezen en dat u bekend bent met de opslag, bewaring en verwerking van persoonsgegevens en met andere rechten met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens.

Google beoordelingen

4.8

373 Beoordelingen