Tandtechnisch laboratorium

Wij willen terug een glimlach brengen op uw gezicht

In een wereld waar we voortdurend streven naar vooruitgang, nieuwe technologieën en meer uitdagende methoden van het aanbrengen van moderne materialen, volgt  ons tandtechnisch laboratorium de laatste trends van het vak en maakt gebruik van hoogwaardige materialen uit de meest gerenommeerde fabrikanten in de wereld.

Voor sommigen zijn het de ogen, voor anderen is het de neus, maar een glimlach is voor bijna iedereen het mooiste aan een persoon. Het eerste dat we opmerken, het esthetische aspect van de glimlach, als we het structurele deel negeren – je tanden, zijn voor ons het belangrijkste.

Het eindproduct is een klein kunstwerk, zowel in functionele als esthetische zin. Het kunstwerk dat onze patiënten met trots dragen en graag laten zien aan anderen.

Om te voldoen aan de hoge eisen van de handel en onze patiënten, is onze filosofie gericht op constante investeringen in de infrastructuur en het verbeteren van onze medewerkers als het fundament voor de verbetering en ontwikkeling van onze professionele activiteiten en het laboratorium.

Premium kwaliteitsproducten en tevredenheid van de patiënt zijn onze absolute vereisten. Wij geloven dat onze benadering van ons werk, de professionele competenties en eerdere ervaringen uw vertrouwen voor het maken van prothetische hulpmiddelen hebben verdiend.

Alle materialen die we gebruiken voor het maken van prothesen hebben een certificaat voor biocompatibiliteit.

In onze handen zijn protheses de grootste waarde. In combinatie met hoogwaardige materialen, vinden we dat de resultaten niet mogen ontbreken in onze doelstelling om een tand een zo natuurlijk mogelijke uitstraling te geven.

Ons laboratorium is uitgerust voor het maken van alle soorten prothetische werken:

 • CAD/CAM zirkonium kronen
 • Emax – keramiek zonder metalen
 • CAD/CAM metaal-keramiek
 • Implantaten
 • Gecombineerde werken
 • Veneers / Inlay /Onlay
 • Worinut kunstgebitten
 • Acryl kunstgebitten
 • Splints
 • Wax up/Mock up
Vraag een gratis offerte aan en los het gebrek aan tanden op.

  Door het verzenden van gegevens met behulp van dit contactformulier, stem ik ermee in dat ARENA Tandheelkundige kliniek contact met mij opneemt met betrekking tot mijn vraag.
  Stuur röntgenfoto (OPG)

  STUUR ONS EEN AANVRAAG

   Copyright © 2022 andheelkundige polikliniek ARENA. Alle rechten voorbehouden. De inhoud van de site is informatief en bindt niet Tandheelkundige polikliniek ARENA door voorschriften.