Tandheelkundig implantaat vanaf €710

Eerste onderzoek GRATIS
Offerte GRATIS
Accommodatie GRATIS
Zagreb – Kroatië, voordeligere prijzen voor tandheelkundige diensten tot – 50%
Nederlandstalige begeleiding

CONTACTEER ONS
18 
TANDARTSEN
11 MODERNE
BEHANDELKAMERS
1000+ 
BELGISCHE PATIËNTEN
Georganiseerde reis voor consultatie en/of start behandeling van 02.06 tot 05.06.2022
Meer info

Over ons

Tandheelkundige polikliniek ARENA is een gespecialiseerde zorginstelling op het gebied van parodontologie, implantologie, protheses en kaakchirurgie. De ARENA Polikliniek heeft een team van 11 specialisten uit alle tandheelkundige branches verzameld. Samen met deskundigen en professionele medewerkers staan ze tot uw dienst. Kwaliteit, service en een aangenaam verblijf van patiënten staat op de eerste plaats.

In onze polikliniek bespaart u tot 50% in vergelijking met Belgische klinieken. Naast kwaliteitsmaterialen, levenslange garantie op implantaten en langdurige garantie op prothetische werken, worden servicetevredenheid en een glimlach gegarandeerd door het ISO 9001: 2015 kwaliteitscertificaat, SGS- en Customer's Friend certificaat dat kwaliteit en empathische benadering van de patiënten bewijst.
Een offerte aanvragen
NOBEL BIOCARE - is een wereldleider op het gebied van esthetische en innovatieve tandheelkundige oplossingen. Onze ervaring heeft het grote succes aangetoond van het aanvaarden van deze tandheelkundige implantaten. Het doel blijft altijd de kwaliteit van het leven van patiënten op lange termijn te verbeteren.

Naast de bewezen kwaliteit van tandheelkundige implantaten van Nobel, zijn de belangrijkste factoren: het succes van implantaatacceptatie, het protocol van de implantatieprocedure en een goede handhaving van de mondhygiëne na implantatie.

Onze specialisten

SREĆKO SRDJAK, DR.MED.DENT.
Specialist in parodontologie, directeur 
van de polikliniek
prof. dr. sc. ANDRIJA BOŠNJAK, DR. MED. DENT.
Specialist in parodontologie
LUKAS DŽODAN, TANDARTS (DR. MED. DENT)

Ons werk

Enkele van onze patiënten

Walter, 56, Lubbeek
Annelies, 50, Zerkegem
Bart, 58, Lendelede
Kristof, 39, Haasrode
Marleeen, 48, Ichtegem
Pim, 55, Hilversum

Patiënten over ons

Prijzen

Onze prijzen* Prijzen Belgie Besparingen
Implantaat 710 € 1020 € 310 €
Abutment/substructuur 270 € 312 € 42 €
Zirkonium kroon 325 € 750 € 425 €
Totaal: Implantaat Nobel Biocare + Abutment + vol zirkonium kroon 1305 € 2082 € 777 €

Georganiseerd vervoer (vluchten en luchthaven vervoer)

Hoe bereik je ons?

Met zijn uitzonderlijke tandheelkundige service, georganiseerd vervoer naar Zagreb en gratis accommodatie in de buurt van de kliniek, wordt de Tandheelkundige Kliniek ARENA erkend als een centre of excellence als het gaat om tandheelkundig toerisme.

Dankzij groepsreizen per vliegtuig kunnen onze Belgische patiënten komen voor een gratis tandheelkundig onderzoek, prijsofferte en behandelplan, Inbegrepen in de prijs: de vluchten, het onderzoek/opstellen behandelplan, 3 overnachting en transport van en naar de luchthaven van Zagreb, voor een voordelige prijs van € 250.

De volgende reis met beschikbare plaatsen is:
02.06 tot 05.06.2022
Vluchtdetails:
Vertrek (Zaventem-Zagreb) donderdag 02.06.2022 om 20:30 uur opstijgen.
Terugreis (Zagreb-Zaventem) zondag 05.06.2022 om 17:25 uur opstijgen.

Een offerte aanvragen

Om Kroatië binnen te komen dienen reizigers met een leeftijd vanaf 7 jaar:

 • ofwel een negatief PCR- of snel-antigeentestresultaat voor COVID-19 voor te leggen, niet ouder dan 72 uur sinds afname. 
 • ofwel een vaccinatiebewijs voor te leggen, voor personen die ten minste 14 dagen voor binnenkomst in Kroatië een tweede dosis van een COVID-19-vaccin hebben gekregen. 
 • ofwel een certificaat voor te leggen waarin wordt bevestigd dat men van een COVID-19-infectie is hersteld nadat men eerder een positief PCR- of snelle-antigeentestresultaat heeft gehad, en dat op zijn vroegst geldig is op de 11de dag na de datum van de positieve test en tot de 180ste dag na de dag van de eerste positieve test.

Voor meer info zijn we bereikbaar op het nummer +32 486 470346.

Gratis accommodatie

Op slechts 10 minuten wandelen van de Tandheelkundige Kliniek ARENA, logeert u gratis in een stijlvol ontworpen hotel, gedecoreerd met charmante details waardoor u zich thuis voelt. Vanuit het hotel is de stad vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. De accommodatie is gelegen in het zuidelijke deel van Zagreb en op 10 minuten rijden van het stadscentrum en de populaire bezienswaardigheden.

We zijn gelegen in Zagreb, de hoofdstad van Kroatië. Met tandheelkundig onderzoek en therapie maakt elk van onze patiënten ook van de gelegenheid gebruik om de stad te bezichtigen, te leren over de cultuur en de gewoonten.

Infogids voor onze patienten

Op één plek hebben we voor onze patiënten een zeer gedetailleerde gids van meer dan 50 pagina's geplaatst, zodat ze alle informatie op één plek hebben.

Blader door de gids, maak kennis met onze polikliniek, ons toeristisch aanbod en alle andere belangrijke informatie die u mogelijk interesseert voordat u komt, maar vooral tijdens uw verblijf.

Onze wens is dat u zoveel mogelijk informatie krijgt en dat u zich zeer ontspannen voelt tijdens uw verblijf in de ARENA polikliniek.

Uw tevredenheid is onze grootste aanbeveling😊

Download gids
Per ulteriori informazioni su sconti e prezzi, contattateci oggi stesso e richiedete un preventivo

  Door het verzenden van gegevens met behulp van dit contactformulier, stem ik ermee in dat ARENA Tandheelkundige kliniek contact met mij opneemt met betrekking tot mijn vraag.
  Stuur röntgenfoto (OPG)

  STUUR ONS EEN AANVRAAG

   Copyright © 2022 andheelkundige polikliniek ARENA. Alle rechten voorbehouden. De inhoud van de site is informatief en bindt niet Tandheelkundige polikliniek ARENA door voorschriften.