All-on-4 / All-on-6

Pijnloze implantaten methode

De ALL-ON-4 en ALL-ON-6 zijn methoden om een ​​vaste prothese te installeren op 4 of 6 titanium implantaten die in de boven-, onder- of beide volledig tandeloze kaken zijn geplaatst. Deze methode vervangt volledig verloren natuurlijke tanden en verbetert de kwaliteit van leven drastisch.

De voordelen van deze methode zijn: minimale tijd in de tandartsstoel, korte hersteltijd, en met een goede algemene gezondheid, goede mondhygiëne en regelmatige controles, is het een levenslange esthetische en functionele oplossing.

Wat zijn de All-on-4- en All-on-6-methoden?

ALL-ON-4 en ALL-ON-6 zijn methoden om een ​​vaste prothese te installeren op 4 of 6 titanium implantaten die in de boven-, onder- of beide volledig tandeloze kaken zijn geplaatst. Het is van deze methode van installatie dat de naam voor deze methode komt. Namelijk, "all-on-four" en " all on six " betekenen letterlijk "alles op vier" en "alles op zes", wat de installatie van een complete tandheelkundige brug (alle tanden) op vier of zes implantaten betekent.

Om alle verloren tanden van één kaak te vervangen met de All-on-4- of All-on-6-methode, is het dus noodzakelijk om eerst vier of zes implantaten in de kaak te plaatsen. Het ideale aantal implantaten wordt door de tandarts bepaald op basis van een gedetailleerde analyse, onderzoek en de individuele conditie van uw kaakbot.

Geïmplanteerde implantaten functioneren als een soort drager en daarop wordt een gebitsprothese in de vorm van een tandbrug geplaatst en permanent bevestigd. Deze vaste tandbrug op 4 of 6 implantaten herstelt uiteindelijk de functionaliteit, de mogelijkheid van normaal kauwen, evenals esthetiek en zorgt voor een volledig natuurlijke uitstraling.

Zo vervangen de All-on-4 of All-on-6 methoden de verloren natuurlijke tanden volledig en verbeteren ze de kwaliteit van het leven drastisch. Bovendien zijn enkele van hun belangrijkste voordelen de minimale tijd die in de tandartsstoel wordt doorgebracht en de korte hersteltijd, en met een goede algemene gezondheid, goede mondhygiëne en regelmatige tandheelkundige controles vormen ze een levenslange esthetische en functionele oplossing.

Voor wie zijn de All-on-4- en All-on-6-methoden?

Deze methoden zijn bedoeld voor patiënten die alle tanden in de boven- of onderkaak hebben verloren, omdat ze een vaste prothetische oplossing vormen die, met een goede mondhygiëne en regelmatige tandheelkundige controles, een leven lang meegaat. Deze minimaal invasieve methode is gebaseerd op een tandheelkundige brug die met schroeven op vier speciaal geplaatste implantaten wordt bevestigd en is gemaakt als een oplossing als het onmogelijk is om implantaten in de achterste delen van de kaak te installeren.

Wat kunt u verwachten van de All-on-4- en All-on-6-methoden?

Bij deze methode krijgt de patiënt een volledig gebit, als een vaste brug bevestigd aan vier speciaal geplaatste implantaten. Op deze manier vergroten we het zelfvertrouwen van de patiënt dat het meest zichtbaar is wanneer de patiënt zichzelf voor het eerst met een nieuwe glimlach ziet.

Tandimplantaten helpen ook de structuur van het gezicht te verbeteren, met name de wangen en mond, ze zorgen voor het jongere uitstraling van een persoon, en herstellen tegelijkertijd de functionaliteit van de tanden volledig.

Vraag een gratis offerte aan en los het gebrek aan tanden op.

    Door het verzenden van gegevens met behulp van dit contactformulier, stem ik ermee in dat ARENA Tandheelkundige kliniek contact met mij opneemt met betrekking tot mijn vraag.
    Stuur röntgenfoto (OPG)

    STUUR ONS EEN AANVRAAG

      Copyright © 2022 andheelkundige polikliniek ARENA. Alle rechten voorbehouden. De inhoud van de site is informatief en bindt niet Tandheelkundige polikliniek ARENA door voorschriften.