Veneers

Top tandheelkundig centrum

Veneers zijn esthetische vervangingen gebruikt om het voorste gedeelte van de tanden te bedekken en de glimlach te ontwerpen.

Veneers zijn dunne keramische “plaatjes” die bevestigd zijn aan de voorzijde van de tanden om de tekortkomingen van tanden te herstellen met minimale voorbereiding. Ze worden beschouwd als de beste oplossing voor  kleine esthetische gebreken aan de tanden, zoals tandverkleuring, scheuren of slijtage, alsook voor het opvullen van kleine spleetjes tussen de tanden en kleine orthodontische afwijkingen.

Behandeling voor veneers

Na overleg met de patiënt wordt het voorste gedeelte (minder dan 0,8 mm) van de tand zorgvuldig weggehaald en indien nodig worden de aangrenzende tanden gebleekt, een de afdruk van de tanden wordt genomen. De patiënt krijgt een tijdelijke veneer die hij of zij draagt tussen de twee bezoeken. Tijdens het volgende bezoek worden kleur en vorm gekozen en de nauwkeurig afgewerkte veneer wordt gecontroleerd en gecementeerd met de kleeftechniek op het speciaal geprepareerde voorste gedeelte van de tanden.

Tandheelkundige veneers - een uitstekende keuze voor een perfecte glimlach

 • Porseleinen veneers worden gebruikt om op lange termijn de esthetiek van de tanden, lippen en het gezicht te verbeteren, wat de persoon onmiddellijk een jongere uitstraling geeft
 • De doorschijnendheid van porselein maakt het ideaal voor het nabootsen van de natuurlijke kleur van de tanden
 • De porseleinen basis is vlek-bestendig en is goed voor iedereen die regelmatig geniet van koffie, thee, rode wijn en sigaretten

Tandheelkundige veneers zijn een belangrijk aspect van de huidige esthetische tandheelkunde. Het vertegenwoordigt een alternatief voor tandheelkundige kronen.

Een tandarts kan een tandheelkundige veneer maken voor slechts één gebroken of verkleurde tand of meer veneers voor meerdere tanden om een esthetisch make-over te maken.

Vraag een gratis offerte aan en los het gebrek aan tanden op.

  Door het verzenden van gegevens met behulp van dit contactformulier, stem ik ermee in dat ARENA Tandheelkundige kliniek contact met mij opneemt met betrekking tot mijn vraag.
  Stuur röntgenfoto (OPG)

  STUUR ONS EEN AANVRAAG

   Copyright © 2022 andheelkundige polikliniek ARENA. Alle rechten voorbehouden. De inhoud van de site is informatief en bindt niet Tandheelkundige polikliniek ARENA door voorschriften.