Over ons

Je tevredenheid met uw nieuwe glimlach is onze nummer een prioriteit!

De ARENA tandheelkundige kliniek heeft 11 behandelkamers. Ze zijn ontworpen om alle tandheelkundige problemen op te lossen. Ze zijn niet alleen modern uitgerust, maar ook op maat gemaakt voor de patiënt zodat ze zich er goed voelen. Alle protocollen zijn gestandaardiseerd en altijd van hetzelfde kwaliteitsniveau, in overeenstemming met de ISO-normen waarvan we al 5 jaar drager zijn.

De veiligheid en bescherming van de patiënt staan altijd op de eerste plaats. Om deze reden worden alle instrumenten in de klinieken gesteriliseerd en gedesinfecteerd in een ruimte die uitsluitend voor dat doel is ontworpen of andere spullen worden eenmalig gebruikt (schorten, handschoenen, maskers, brillen, pompen, anesthesienaalden, naalden voor wortelkanaalbehandelingen, enzovoort). Andere artikelen en delen van meubels waarmee patiënten in contract komen worden ook gedesinfecteerd.

11 moderne behandelkamers

Uitgerust voor alle soorten van tandheelkundige ingrepen

ARENA tandheelkundige kliniek

Uitgerust voor alle soorten van tandheelkundige ingrepen
STUUR ONS EEN AANVRAAG

    Copyright © 2022 andheelkundige polikliniek ARENA. Alle rechten voorbehouden. De inhoud van de site is informatief en bindt niet Tandheelkundige polikliniek ARENA door voorschriften.