Over ons

Top tandheelkundig centrum

Artsen

Srećko Srdjak, dr. med. dent.
Specialist in parodontologie, directeur van de polikliniek
Srećko Srdjak, tandarts (dr. med. dent.), studeerde in 2003 af aan de Faculteit der Tandheelkunde in Zagreb en werkt sinds 2010 als specialist in parodontologie. Zijn specialiteiten zijn diagnostiek en preventie, therapie van parodontitis en esthetische procedures en implantologie. Hij is lid van de Kroatische Kamer voor Tandheelkundige Geneeskunde en de Kroatische Parodontale Vereniging, en sinds de oprichting in 2011 is hij directeur van de ARENA Tandheelkundige kliniek. Met een open en professionele benadering bouwt Dr. Srdjak systematisch vertrouwen op bij patiënten, wat hen een extra reden geeft waarom ze beslissen over procedures en therapie bij de ARENA Tandheelkundige kliniek.
prof. dr. sc. Andrija Bošnjak, dr. med. dent.
Specialist in parodontologie
Andrija Petar Bosnjak, prof. dr. paradontologie (prof. dr. sc., dr. med. dent.), promoveerde in 2003 aan de Faculteit der Tandheelkunde in Zagreb en werd een jaar later specialist in parodontologie. Hij werd in 2006 door de Nationale wetenschapsraad verkozen tot Senior Research Fellow en in 2015 trad hij toe tot het Agentschap voor wetenschap en hoger onderwijs als wetenschappelijk adviseur. Hij vervoegde het professionele team van de ARENA Tandheelkundige kliniek in 2019 als kaakchirurg waar hij zijn rijke ervaring blijft opbouwen.
Lukas Džodan dr.med.dent.
Lukas Džodan, tandarts (dr. med. dent.), studeerde af aan de Faculteit der Tandheelkunde in Zagreb in 2017. Na het voltooien van een stage in de familietandartspraktijk, komt hij in 2018 aan bij de ARENA Tandheelkundige kliniek als versterking op het gebied van conservatieve en esthetische tandheelkunde. Zijn vrije tijd brengt hij door in het gezelschap van vrienden en op het voetbalveld.
Filip Marijan, dr. med. dent.
Filip Marijan, tandarts (dr. med. dent.), studeerde in 2015 af aan de Faculteit der Tandheelkunde in Zagreb en na het voltooien van zijn stage, startte hij in 2016 bij de ARENA Tandheelkundige kliniek. Hij brengt zijn vrije tijd graag door met zijn gezin of leest graag vakliteratuur en verbetert zijn vaardigheden.
Branka Horvat, dr. med. dent.
Branka Horvat, tandarts (dr. med. dent), studeerde in 2018 af aan de Faculteit der Tandheelkunde in Zagreb. Voordat ze bij het ARENA-team kwam, werkte ze in verschillende privépraktijken in Zagreb. Haar aandachtsgebieden zijn esthetische tandheelkunde, endodontie en protheses, en ze kijkt er vooral naar uit om met de jongste patiënten te werken. Ze verbetert regelmatig haar vaardigheden tijdens professionele seminars en cursussen, waarbij ze de laatste trends in de tandheelkunde volgt. In haar vrije tijd ontspant ze zich door te zingen in een koor.
Boris Gračan, dr. med. dent.
Boris Gračan dr.med.dent
Tomislav Radić dr.med.dent.
Tomislav Radić, tandarts (dr. med. dent), studeerde in 2017 af aan de Faculteit der Tandheelkunde in Split. Zijn interessegebied is endodontie en hij neemt actief deel aan vakcongressen. In zijn vrije tijd voetbalt hij graag. Hij is ook lid van de vrijwillige brandweer van Žrnovnica.
Valerija Babić, dr. med. dent.
Valerija Babić, tandarts (dr. med. dent), studeerde af in 2011 in Zagreb. Na het voltooien van haar stage werkte ze vele jaren in een privékliniek, waarna ze bij de ARENA Tandheelkundige kliniek terechtkwam. Haar interessegebieden zijn esthetiek en protheses. In haar vrije tijd houdt ze van reizen en fotograferen.
Gordana Kolačko Miter, dr. med. dent.
Gordana Kolačko Miter dr.med.dent.
Antonija Bačić, dr. med. dent.
Antonija Bačić, tandarts (dr. med. dent), studeerde af aan de Faculteit der Tandheelkunde in Zagreb en al snel na haar afstuderen begon ze stage te lopen. In 2021 voegt hij zich bij het team van de ARENA Tandheelkundige kliniek, waar ze haar reis en training voortzet. Ze nam deel aan het onderzoek ‘Tandgezondheid in de pre-Ottomaanse en Ottomaanse periode in Kroatië’, waarmee ze de 2e plaats behaalde op het tweede internationale congres van de Faculteit der Tandheelkunde en de Europese sectie van de Academie voor Operatieve Tandheelkunde. De belangrijkste reden waarom ze interesse heeft ontwikkelend in cosmetische tandheelkunde, is de kans krijgen om weer een glimlach op het gezicht van patiënten te toveren. In haar vrije tijd fietst en leest ze, en luistert ze graag naar muziek.
Bernard Hrvoj dr. med. dent.
Bernard Hrvoj dr. med. dent.
Ana Prkić, dr. med. dent.
Ana Prkić, tandarts (dr. med. dent), studeerde in 2020 af aan de Faculteit der Tandheelkunde in Split. Na haar afstuderen aan de universiteit werkte ze korte tijd in een kleine familiepraktijk waar ze haar ervaring begon op te bouwen en kort daarna ging ze naar de ARENA Tandheelkundige kliniek waar ze haar weg blijft uitbouwen. Ze volgt regelmatig tandheelkundige cursussen en vertaalt wetenschappelijke artikelen voor vakbladen. Haar interessegebieden zijn implantaatprotheses en chirurgie, en in haar vrije tijd kijkt ze graag naar films. Ze is een grote fan van Depeche Mode.
Antonija Stojić, dr.med.dent.
Antonija Stojić dr.med.dent.
Dina Ivanović dr.med.dent.
Dina Ivanović dr.med.dent.
Igor Krstevski, dr.med.dent.
Lucija Ćabov-Ercegović, tandarts (dr. med. dent), studeerde in 2017 af aan de Faculteit der Tandheelkunde, Universiteit van Zagreb, waarna ze werkervaring begon op te bouwen in de tandheelkundige kliniek in Rijeka. In 2019 begon ze zich te specialiseren in parodontologie en trad ze toe tot het professionele team van de kliniek ARENA. Haar vrije tijd brengt ze graag door in de natuur en met de mensen van wie ze houdt.
Lovro Holjevac, dr.med.dent.
Lucija Ćabov-Ercegović, tandarts (dr. med. dent), studeerde in 2017 af aan de Faculteit der Tandheelkunde, Universiteit van Zagreb, waarna ze werkervaring begon op te bouwen in de tandheelkundige kliniek in Rijeka. In 2019 begon ze zich te specialiseren in parodontologie en trad ze toe tot het professionele team van de kliniek ARENA. Haar vrije tijd brengt ze graag door in de natuur en met de mensen van wie ze houdt.

Assistenten

Tandtechnisch laboratorium

Receptie

Ondersteuning's centrum

Logistiek en inkoop

STUUR ONS EEN AANVRAAG

    Copyright © 2022 andheelkundige polikliniek ARENA. Alle rechten voorbehouden. De inhoud van de site is informatief en bindt niet Tandheelkundige polikliniek ARENA door voorschriften.