Diagnose

De meest geavanceerde diagnostiek die 3D- en 2D-CBCT beelden levert
Digitale orthopantomograph beeldvorming en het genereren van röntgenfoto’s nemen slechts enkele minuten in beslag, dus het is niet nodig om een afspraak te maken. We hebben ervoor gezorgd dat het maken van de X-ray van uw tanden een snelle en comfortabele ervaring is, waarin alles is gewijd aan de tevredenheid van de patiënt.

Waarvoor wordt een orthopantomograph gebruikt?

De orthopantomograph is een zeer belangrijk diagnostisch toestel dat de tandartsen helpt inzicht te krijgen in de huidige situatie van de mondholte en het maken van een behandelplan. Het kan worden gebruikt om de gedetailleerde toestand van de tanden en het omliggende zachte weefsel te tonen. Het is cruciaal tijdens tandheelkundige implantatie voor het bepalen van de toestand van het bot waarin het implantaat wordt ingebracht of voor de diagnose van ontstekingsprocessen. Het kaakbot heeft een gebogen structuur, maar de orthopantomograph geeft een recht en volledig beeld van de kaak

Hoe werkt het?

De 3D CBCT draait rond de patiënt en verzamelt gegevens door gebruik van röntgenstralen. Deze gegevens worden gebruikt voor reconstructie van een driedimensionaal (3D) beeld van de anatomie van de patiënt.

Hoe voorbereiden voor orthopantomograph foto?

Orthopantomograph beeldvorming vereist geen speciale voorbereidingen. Onze medewerkers zullen u alleen vragen om uw sieraden en andere metalen voorwerpen (voorwerpen die tijdelijk uitgenomen kunnen worden) af te nemen. Zwangere vrouwen moeten een toestemmingsformulier van de arts hebben die hun zwangerschap opvolgt en onze medewerkers over hun zwangerschap inlichten omdat het een speciale aanpak tijdens de beeldvorming vereist.

Hoe lang duurt de beeldvorming?

De procedure van het maken van 3D-CBCT beelden duurt ongeveer 30 seconden per kaak, terwijl de 2D digitale orthopantomograph ongeveer 10 seconden duurt. Het beeld wordt direct weergegeven en kan direct worden gezien door het personeel op hun monitors.

Hoe lang moet u wachten op de beelden?

Omdat er geen wachttijden zijn, krijg je het beeld onmiddellijk mee op een CD nadat de beeldvorming is voltooid of wij kunnen ze versturen via e-mail.

Vraag een gratis offerte aan en los het gebrek aan tanden op.

    Door het verzenden van gegevens met behulp van dit contactformulier, stem ik ermee in dat ARENA Tandheelkundige kliniek contact met mij opneemt met betrekking tot mijn vraag.
    Stuur röntgenfoto (OPG)

    STUUR ONS EEN AANVRAAG

      Copyright © 2022 andheelkundige polikliniek ARENA. Alle rechten voorbehouden. De inhoud van de site is informatief en bindt niet Tandheelkundige polikliniek ARENA door voorschriften.