Certificaten van uitmuntendheid

Uw tevredenheid met uw nieuwe glimlach is onze nummer één prioriteit!
ARENA kliniek is een houder van het ISO 9001: 2015 certificaat van het toonaangevende certificeringshuis in Kroatië – SGS ADRIATICA d.o.o.

ISO 9001:2015 CERTIFICAAT

ISO 9001: 2015 is de meest bekende standaard in de wereld, ook wel bekend als het systeem voor kwaliteitsmanagement voor producten en diensten. Het omvat de organisatorische eisen waaraan de ARENA kliniek voldoet.

Deze eisen hebben betrekking op de documentatie in verband met  de kwaliteit van producten en diensten, apparaten en machines, werknemers, arbeidsomstandigheden, procedures, eisen van patiënten, naleving van wettelijke verplichtingen etc.

Het ISO 9001: 2015 certificaat is een bewijs van de hoge kwaliteit van de dienstverlening.

Icertias customer's friend certificaat

Top niveau van de uitrusting en professionaliteit gaan gepaard met individuele benadering van patiënten bij wie een goede lange-termijn relatie en wederzijds vertrouwen worden gekoesterd.

Talrijke positieve reacties op de officiële website en sociale netwerken bevestigen het niveau van tevredenheid van onze patiënten met de behaalde resultaten.

Afgezien van de ISO 9001: 2015 certificaat als bewijs van uitmuntendheid, hebben we ook het Customer’s friend certificaat van ICERTIAS, die de kwaliteit van onze dienstverlening en de relatie met onze patiënten bevestigt.

We hebben het certificaat van Customer’s friend ICERTIAS ontvangen als een bevestiging van de kwaliteit van onze dienstverlening en de bijzondere relatie met onze patiënten.

WIJ ZIJN DE EERSTE TANDHEELKUNDIGE KLINIEK EN GEZONDHEIDSINSTELLING IN DE WERELD DIE DIT CERTIFICAAT HEEFT ONTVANGEN!

Vraag een gratis offerte aan en los het gebrek aan tanden op.

    Door het verzenden van gegevens met behulp van dit contactformulier, stem ik ermee in dat ARENA Tandheelkundige kliniek contact met mij opneemt met betrekking tot mijn vraag.
    Stuur röntgenfoto (OPG)

    STUUR ONS EEN AANVRAAG

      Copyright © 2022 andheelkundige polikliniek ARENA. Alle rechten voorbehouden. De inhoud van de site is informatief en bindt niet Tandheelkundige polikliniek ARENA door voorschriften.