Over ons

Top tandheelkundig centrum

ARENA tandheelkundige kliniek is een gespecialiseerde zorginstelling met ISO 9001: 2015 certificering van kwaliteit voor parodontologie, implantologie, prothesen, orthodontie en kaakchirurgie.

Tandheelkundige kliniek ARENA

Naast parodontologie, wat cruciaal is voor een leven lang behoud van de gezondheid van uw tanden, hebben we onze aandacht gericht op de esthetische en implantologische oplossingen, omdat een gezond en mooi gebit  de beste formule is voor een perfecte glimlach.

Omdat we van uw bezoek aan onze polikliniek een unieke en aangename ervaring willen maken, beschikt Arena tandheelkundige kliniek over een team van top specialisten die genieten van hun werk en het werken met hun patiënten, samen met het ondersteunend personeel dat altijd ter beschikking staat van hun patiënten.

Waarom voor ons kiezen

Wij bieden onze patiënten top tandheelkundige oplossingen, blijvende ondersteuning door artsen, individuele aanpak, voorlichting over mondhygiëne, hoogwaardige materialen en garantie op alle implantologische en prothetische werken.

In aanvulling op ons eigen tandtechnisch laboratorium, 3D (CBCT) digitale orthopantomograph en diverse moderne behandelkamers, een ding om te benadrukken is de gespecialiseerde chirurgische ruimte waarin we onze implantologische en chirurgische procedures uitvoeren en die de patiënten een hoge kwaliteit post- en pre-operatieve zorg biedt, volgens de strengste normen ter wereld.

De aankomst aan tandheelkundige kliniek Arena is eenvoudig, er is een ruime parking aan de voorkant en toegang voor gehandicapten en ouders met kinderen.
We kijken uit naar uw komst omdat we weten dat we een nieuwe vriend en een mooie glimlach zullen maken!

Vraag een gratis offerte aan en los het gebrek aan tanden op.

    Door het verzenden van gegevens met behulp van dit contactformulier, stem ik ermee in dat ARENA Tandheelkundige kliniek contact met mij opneemt met betrekking tot mijn vraag.
    Stuur röntgenfoto (OPG)

    STUUR ONS EEN AANVRAAG

      Copyright © 2022 andheelkundige polikliniek ARENA. Alle rechten voorbehouden. De inhoud van de site is informatief en bindt niet Tandheelkundige polikliniek ARENA door voorschriften.