Tandheelkundige implantaten

Het genezingsproces na implantatie duurt gewoonlijk 3 tot 6 maanden
Implantaten zijn een permanente oplossing - zodra ze zijn geplaatst kunnen ze een leven lang meegaan, mits een goed onderhoud van uw mondhygiëne en een geregeld bezoek aan de tandarts.

De voordelen van tandheelkundige implantaten

Het is niet nodig om de aangrenzende tanden te beschadigen – in tegenstelling tot de plaatsing van tandheelkundige bruggen, de implantaten vereisen geen behandeling aan de aangrenzende tanden, waardoor ze intact blijven.

Er is geen botafbraak – als een natuurlijke tand ontbreekt, kan bot slinken, wat uiteindelijk het uiterlijk verandert, dit kan worden voorkomen met implantaten.

Schitterende verschijning – gezien het feit dat tandheelkundige implantaten volledig de natuurlijke tanden kunnen vervangen, kan het esthetische niveau volledig worden hersteld na het verliezen van een natuurlijke tand.

Planning van de implantatie

Vóór het plannen van de behandeling, is het noodzakelijk om de gezondheidstoestand van de patiënt te bepalen om mogelijke complicaties te voorkomen.

Daarom adviseren wij onze patiënten om hun medische aandoeningen aan de specialist te melden. In het planningsproces voor implantatie, moet je eerst een 3D-beeld orthopantomograph (CBCT) laten maken.  Op basis van het 3D-beeld krijgt de implantoloog een volledig inzicht in de huidige situatie.

Bij de beoordeling van de situatie, wordt het plan van de behandeling (implantatie) in samenspraak met de patiënt besloten en de termijn waarbinnen de behandeling moet worden uitgevoerd wordt bepaald.

De patiënt wordt geadviseerd over de postoperatieve fase en de duur van het herstel.

Nedostatak jednog zuba
Implantatie
Het implantaat wordt direct ingebed in de kaak
Nedostatak jednog zuba - rješenje je implantat
Genezing
Het genezingsproces na implantatie duurt gewoonlijk 3 tot 6 maanden
Nedostatak jednog zuba
Bevestigen van het abutment
Het abutment wordt ingebracht als verbindingselement tussen het implantaat en de kroon
Zbog čega ugraditi zubni implantat
Bevestigen van de kroon
De kroon van metaal-keramiek of zirkonium wordt op de opbouw bevestigd.

Een ideale oplossing

 • Voor personen die ongelukkig zijn met het verlies van één of meerdere tanden waarbij het niet nodig is de naburige gezonde en onbeschadigde tanden te behandelen.
 • Voor personen die ongelukkig zijn met hun klassiek kunstgebit, dat in veel gevallen, problemen veroorzaakt tijdens het kauwen en praten en dat op elk moment dreigt uit te vallen.

Meer informatie over tandheelkundige implantaten en implantologie

Implantologie is een tak van de tandheelkunde en tandheelkundige implantatie, het  is één van de meest moderne oplossingen vandaag de dag om te zorgen voor alle soorten van verlies van tanden, als het gaat over verlies van één of meerdere tanden of alle tanden.

De implantaten zijn speciale titanium schroeven die operatief zijn ingebed in het bot van de boven- en / of onderkaak. Tandheelkundige implantatie is één van de meest moderne oplossingen vandaag de dag om te zorgen voor alle soorten van verlies van tanden, als het nu gaat over het verlies van één tand of alle tanden.

Er zijn vele soorten van procedures en ze zijn allemaal individueel aangepast aan elke patiënt in overeenstemming met de hoogste normen in de wereld (ISO 9001: 2015-certificaat) en uitgevoerd in een speciaal ingerichte chirurgische kamer, terwijl de procedures worden uitgevoerd door topspecialisten in kaakchirurgie.

De implantatie procedure is een van de veiligste procedures in de tandheelkunde, met het slagingspercentage van 99%,  tandheelkundige implantaten kunnen een leven lang meegaan mits er een goede mondhygiëne wordt onderhouden.

Na tandheelkundige implantatie, willen we dat onze patiënten zich veilig en tevreden voelen, dat is de reden waarom we elke patiënt continu postoperatieve zorg en ondersteuning geven van onze artsen.

Een levenslange garantie op alle implantologisch werk!

De prijs van tandheelkundige implantaten

“Hoeveel kosten tandheelkundige implantaten?” Is de vraag die onze patiënten het vaakst stellen. We begrijpen deze zorg volledig.

De prijzen op de markt kan variëren als gevolg van verschillende redenen die verband houden met de prijzen van prothetische werken gedefinieerd door de tandtechnische laboratoria. Dit is de reden waarom onze polikliniek beschikt over een eigen tandtechnisch laboratorium, de state-of-the-art digitale 3D-orthopantomograph en CBCT, die ons in staat stellen om de volledige service aan onze patiënten aan te bieden, allemaal op één plaats en tegen een betaalbare prijs.

Om het al onze patiënten te vergemakkelijken, hebben we de kortingsprijs vanaf 540€ per implantaat.

U kunt ook andere prijzen van onze tandheelkundige diensten zien in onze Prijzenlijst.

Vraag een gratis offerte aan en los het gebrek aan tanden op.

  Door het verzenden van gegevens met behulp van dit contactformulier, stem ik ermee in dat ARENA Tandheelkundige kliniek contact met mij opneemt met betrekking tot mijn vraag.
  Stuur röntgenfoto (OPG)

  STUUR ONS EEN AANVRAAG

   Copyright © 2022 andheelkundige polikliniek ARENA. Alle rechten voorbehouden. De inhoud van de site is informatief en bindt niet Tandheelkundige polikliniek ARENA door voorschriften.