Soorten procedures

Wij zorgen continu voor gedetailleerde informatie in de loop van de therapie

In de Arena polikliniek, bieden we continu informatie tijdens het proces van de implantatie met als doel onze patiënten zich gerust te laten voelen.

Afhankelijk van de aard van de procedure, bereiden we al onze patiënten voor op de operatieve procedures in overeenstemming met de hoogste normen in de wereld, en speciaal ingerichte chirurgische kamers waarin topspecialisten op het gebied van kaakchirurgie hun werk uitvoeren.

Met een duidelijk beeld over de procedures en de noodzakelijke termijn, willen we dat onze patiënten zich betrokken en veilig voelen.

Procedures in het geval van een ontbrekende tand

Mist u één tand, dan heeft tandheelkundige implantatie een voordeel ten opzichte van tandheelkundige bruggen, die ook kunnen worden gebruikt als een oplossing voor één ontbrekende tand.

Het belangrijkste voordeel van tandheelkundige implantaten in gevallen met slechts één ontbrekende tand in vergelijking met tandheelkundige bruggen ligt in verschillende functies: het is een eenvoudigere en minder pijnlijke procedure, omdat de aangrenzende tanden niet geboord moeten worden (ze blijven onaangetast).

Ontbreken van
een tand
Ontbreken van  een tand
Tandheelkundige
implantatie
Ugradnja zubnog implantata u slučaju nedostatka jednog zuba
Permanente
oplossing
Nedostatak zubi i ugradnja zubnih implantata

Procedure in het geval van meerdere ontbrekende tanden

Als er meer dan één ontbrekende tand is, dienen de tandheelkundige implantaten als “pijlers” van de brug die bestaat uit kronen, en in uitzonderlijke gevallen, in combinatie met natuurlijke tanden van de patiënt.

Ontbreken van
een tand
Nedostatak nekoliko zubi
Tandheelkundige
implantatie
Ugradnja zubnih implantata
Permanente
oplossing
Nedostatak zubi i ugradnja zubnih implantata

Procedure bij het ontbreken van alle tanden

In geval van verlies van alle tanden, worden 4-6 tandheelkundige implantaten geplaatst die dienen als pijlers voor een ronde brug.

Ontbreken van
een tand
Nedostatak svih zubi
Tandheelkundige
implantatie
Potpuna bezubost
Permanente
oplossing
Nedostatak zubi i ugradnja zubnih implantata
Vraag een gratis offerte aan en los het gebrek aan tanden op.

    Door het verzenden van gegevens met behulp van dit contactformulier, stem ik ermee in dat ARENA Tandheelkundige kliniek contact met mij opneemt met betrekking tot mijn vraag.
    Stuur röntgenfoto (OPG)

    STUUR ONS EEN AANVRAAG

      Copyright © 2022 andheelkundige polikliniek ARENA. Alle rechten voorbehouden. De inhoud van de site is informatief en bindt niet Tandheelkundige polikliniek ARENA door voorschriften.