IMPLANTOLOGIE

De meest moderne oplossing bij verlies van één of meerdere tanden

Implantologie is een tak van de tandheelkunde en implantatie die vandaag de dag de meest moderne oplossingen biedt voor alle soorten van tandverlies, van het missen van één tand tot het verliezen van alle tanden.

Implantologie overbrugt de kloof tussen de twee gebieden in de tandheelkunde – kaakchirurgie en tandheelkundige protheses (kronen).

De term implantologie verwijst naar de procedure die betrekking heeft op alle soorten tandverlies. Het belangrijkste van implantologie is het plaatsen van tandheelkundige implantaten als de meest moderne oplossing bij het verlies van één of meerdere tanden

Als gevolg van de snelle ontwikkeling van implantologie, vereist het proces van tandheelkundige implantatie hoog opgeleide medewerkers, uitstekende medische apparatuur en is het een vrijwel pijnloze tandheelkundige procedure zonder risico’s.

Bovendien kan deze tak van de tandheelkunde bijna alle mogelijke problemen, veroorzaakt door het verlies van tanden, zoals de consumptie van voedsel of spraakproblemen oplossen.

Naast de beste implantologische oplossingen en experts, garanderen wij:

 • Overleg met de specialist voordat de behandeling start
 • Tandheelkundige implantatie procedures uitgevoerd volgens de hoogste normen
 • Het gebruik van hoogwaardige materialen
 • Modern ingerichte behandelkamers voor operationele procedures
 • Betaalbare prijzen en garanties op tandheelkundige implantaten
 • Volledige ondersteuning na tandheelkundige implantatie
 • Tevredenheid over de dienstverlening en een mooie glimlach

Een kandidaat voor tandheelkundige implantatie is:

 • Een persoon van 18 jaar of ouder
 • Een persoon met één of meerdere ontbrekende tanden
 • Een persoon die zoekt naar een topkwaliteit oplossing voor hun verlies van tanden

Arena tandheelkundige kliniek is een zorginstelling met top level-apparatuur, meerdere onderzoekskamers waar procedures op het gebied van implantologie, esthetische en kaakchirurgie plaatsvinden op een dagelijkse basis, een eigen tandtechnisch laboratorium en een 3D (CBCT) digitale orthopantomograph.

Tandheelkundige implantatie procedures in de Arena kliniek worden uitgevoerd door de grootste experts met een rijke ervaring, specialisten op het gebied van kaakchirurgie en implantologie met professionele en verantwoorde benadering van hun werk en hun patiënten.

Naast jarenlange ervaring, state-of-the-art technologie, en een gespecialiseerde onderzoekskamer met top-level apparatuur voor de operationele procedures, bieden wij onze patiënten veilige implantologische oplossingen.

Bezoek ons en praat met onze specialisten voordat de procedure start.

Vraag een gratis offerte aan en los het gebrek aan tanden op.

  Door het verzenden van gegevens met behulp van dit contactformulier, stem ik ermee in dat ARENA Tandheelkundige kliniek contact met mij opneemt met betrekking tot mijn vraag.
  Stuur röntgenfoto (OPG)

  STUUR ONS EEN AANVRAAG

   Copyright © 2022 andheelkundige polikliniek ARENA. Alle rechten voorbehouden. De inhoud van de site is informatief en bindt niet Tandheelkundige polikliniek ARENA door voorschriften.