Garantie

Uw tevredenheid met de nieuwe glimlach is onze nummer één prioriteit!

Naast de garantie op al onze implantologische en prothetische werken, bieden we een garantie op het gebruik van hoogwaardige materialen en het professionalisme van onze specialisten.

  • De garantie voor alle prothetische werken is 5 jaar, en we bieden een levenslange garantie voor tandheelkundige implantaten
  • Tandheelkundig implantaat garantie door gespecialiseerde kaakchirurgen
  • Gespecialiseerde tandartspraktijk voor operatieve ingrepen die voldoen aan de hoogste criteria in de wereld
Warranty implants
Warranty implants
Warranty implants
Warranty implants
Warranty implants
Warranty implants

Implantatenboekje

Het implantatenboekje van de Arena polikliniek bevat de datum van de implantaat procedure, uniek serienummer van het tandheelkundig implantaat en een certificaat van originaliteit en kwaliteit, evenals instructies voor het regelmatig onderhoud van de mondhygiëne die door de garantie voorwaarden zijn opgelegd.

Regelmatig onderhoud van de mondhygiëne houdt in, twee jaarlijks bezoek aan de polikliniek voor een regelmatige check-up, regelmatig en goed onderhoud van de mondhygiëne en regelmatige bezoeken aan de tandarts voor het verwijderen van tandsteen.

* Mondhygiëne en preventieve maatregelen zijn de belangrijkste factoren voor tandheelkundige implantaten!

Tandheelkundige implantatie is een van de veiligste procedures in het gebied van de tandheelkunde, met het slagingspercentage tussen 93 en 99%, en tandheelkundige implantaten kunnen een leven lang meegaan als de mondhygiëne goed wordt onderhouden!

STUUR ONS EEN AANVRAAG

    Copyright © 2022 andheelkundige polikliniek ARENA. Alle rechten voorbehouden. De inhoud van de site is informatief en bindt niet Tandheelkundige polikliniek ARENA door voorschriften.