[vc_row layout="boxed" el_class="margin-top-60 margin-bottom-10"][vc_column width="1/2"][vc_single_image image="6440" img_size="full" alignment="center" el_class="margin-bottom-30" css=".vc_custom_1482154620292{margin-top: 35px !important;}"][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Tandsieraden voor een prachtige glimlach

Tandsieraden of Skyce zijn zeer populair tegenwoordig, vooral onder jongeren, omdat ze een bijzondere flair geven aan uw glimlach!

Zircons of zelfs echte diamanten kunnen dienen als tandheelkundige sieraden.

Het plaatsen van een zirkoon op een tand is volledig pijnloos, snel en eenvoudig. Zirkonen zijn er in verschillende kleuren, ze worden vastgelijmd aan tanden en de tanden worden niet beschadigd in het proces. De discrete glans en de schoonheid van zircons zal de aandacht van elke persoon trekken die gericht is op uw glimlach.

Er zijn verschillende types tandheelkundige sieraden die zijn bevestigd aan het oppervlak van een tand met behulp tandheelkundige lijm, waardoor de tanden geen extra voorbereiding vereisen. Tandsieraden worden geplaatst op de voorzijde, het zichtbare gedeelte van de voorste boventanden.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row layout="boxed" el_class="margin-top-15"][vc_column][TS_VCSC_Info_Notice panel_layout="notice" panel_type="info" panel_icon="ts-awesome-info-circle" panel_title="Goed om te weten!" font_title_family="Default:regular" font_content_family="Default:regular" margin_top="15" margin_bottom="15"]Tandheelkundige sieraden kunnen ook bij kinderen worden geplaatst omdat ze de tanden niet beschadigen en de procedure  kort en eenvoudig is.[/TS_VCSC_Info_Notice][/vc_column][/vc_row][vc_row layout="boxed" css=".vc_custom_1475477873365{margin-top: 25px !important;}"][vc_column width="1/2"][vc_single_image image="6432" img_size="full" alignment="center" el_class="margin-bottom-25"][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_single_image image="6430" img_size="full" alignment="center"][/vc_column][/vc_row][vc_row layout="boxed"][vc_column][vc_column_text][Sassy_Social_Share title="Share with your friends" count="1" total_shares="ON"][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][templatera id="8537"][/vc_column][/vc_row]

STUUR ONS EEN AANVRAAG

    Copyright © 2022 andheelkundige polikliniek ARENA. Alle rechten voorbehouden. De inhoud van de site is informatief en bindt niet Tandheelkundige polikliniek ARENA door voorschriften.