[vc_row layout="boxed" equal_height="yes" el_class="margin-top-60 margin-bottom-5"][vc_column width="1/2"][megatron_heading title="Professionele gebitsreiniging en polijsten" text_align="text-left" el_class="margin-bottom-25"][vc_column_text]Gebitsreiniging is erg belangrijk als behoud van een goede mondhygiëne, onze tanden worden behouden en ze krijgen een lange levensduur.

Het is gebruikelijk dat pigmentatie van eten en drinken blijft hangen op het tandoppervlak en dit is  een belangrijke oorzaak van het pathologisch proces en het vertegenwoordigt een esthetische tekort.

De meest voorkomende voorbeelden van pigmentatie worden gevonden tussen rokers en personen die  veel gekleurde dranken zoals thee en koffie drinken. Ze zijn zeer moeilijk of onmogelijk te verwijderen met een tandenborstel. Ze komen voor als donkerbruine of zwarte vlekken op het oppervlak van een tand, vooral nabij het tandvlees.

De tanden worden steeds geler,  vol tandsteen en plaque, en dit verhoogt het aantal bacteriën in de mond, die een gevaar voor het hele organisme zijn  Tandsteen wordt vertegenwoordigd door een harde aanslag op tanden, die een gevolg is van mineralisatie van plaque, d.w.z. die harde witte of geelachtige afzettingen die optreedt op de verbinding van de tanden en het tandvlees. Ze zijn meestal merkbaar in de binnenkant van de onderste voortanden.

Tijdens de regelmatige check-ups, kan de tandarts verschillende staten van tanden opmerken die verschillende professionele schoonmaak methoden vereisen.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_single_image image="6406" img_size="full" alignment="center" el_class="margin-top-5"][/vc_column][/vc_row][vc_row layout="boxed" equal_height="yes" el_class="margin-top-30 margin-bottom-35"][vc_column][megatron_heading title="PROFESSIONELE MECHANISCHE REINIGING" text_align="text-left" el_class="margin-bottom-25"][vc_column_text]Een tandarts kan de werkwijze van mechanische reiniging toepassen, door het verwijderen van tandplaque van  de tandoppervlakken, omdat het ontstekingen, tandpijn van lagere of hogere intensiteit, tandvlees recessie veroorzaakt , het esthetisch ongunstig is en tot slechte adem  leidt , terwijl speciale aandacht wordt gegeven aan de oppervlakten die de patiënt meestal verwaarloosd tijdens het reinigen.

Professionele mechanische reiniging impliceert selectieve verwijdering van tandplaque van alle oppervlakken van de tanden, waarbij bijzondere aandacht wordt geschonken aan de oppervlakken die de patiënten meestal verwaarlozen tijdens het reinigen.

Deze vinden meestal plaatst tussen de tanden en de linguale oppervlakken van de onderste snijtanden en hoektanden.

De behandeling wordt uitgevoerd met behulp van kleine roterende borstels, elastiekjes,schrapers etc., die over het oppervlak van de tanden bewegen om de afzettingen te verwijderen.[/vc_column_text][TS_VCSC_Info_Notice panel_layout="notice" panel_type="info" panel_icon="ts-awesome-info-circle" panel_title="Hoe vaak moet u uw tanden laten reinigen door een tandarts?" font_title_family="Default:regular" font_content_family="Default:regular" margin_top="50" margin_bottom="25"]

[/TS_VCSC_Info_Notice][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image="6396" img_size="full" alignment="center"][/vc_column][/vc_row][vc_row layout="boxed" css=".vc_custom_1479305981204{margin-top: 25px !important;}"][vc_column][vc_column_text][Sassy_Social_Share title="Share with your friends" count="1" total_shares="ON"][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][templatera id="8537"][/vc_column][/vc_row]

STUUR ONS EEN AANVRAAG

    Copyright © 2022 andheelkundige polikliniek ARENA. Alle rechten voorbehouden. De inhoud van de site is informatief en bindt niet Tandheelkundige polikliniek ARENA door voorschriften.